Om oss

Støttegruppen i Hordaland

 

Kontaktinformasjon

E-post:  
Organisasjonsnummer: 997 864 646
Bankkonto for de som ønsker å bidra til vår drift: 6527 05 16259

Grasrotandelen

Bruk organisasjonsnummeret dersom du ønsker og gi din støtte gjennom Grasrotandelen til Norsk Tipping. Oppgi org.nr. i butikken/tippedisken så ordner de resten. Du kan også legge inn Grasrotmottager på Norsk Tipping sine sider.

Tilbakemeldinger

Vi ønsker innspill fra medlemmene om saker vi bør jobbe med. Dette er vi avhengig av om fylkeslaget vårt skal fungere på en god måte. Terskelen for å ta kontakt skal være så lav som mulig så ikke nøl med å kontakte oss.

Støttegruppen

Støttegruppen i Hordaland ble opprettet 15. desember i 2011. Under angrepet på Regjeringskvartalet og AUF sin sommerleir på Utøya 22. juli 2011 var det 25 ungdommer fra Hordaland på Utøya. Fem av disse kom ikke hjem igjen. Støttegruppen i Hordaland er et felleskap for alle berørte som bor i eller har tilknytning til Hordaland. Støttegruppen er politisk uavhengig og arbeider på et verdinøytralt grunnlag. Ca. 130 personer (2019) er medlem av Støttegruppen i Hordaland.

Vår oppgave

Et av de viktigste delene av arbeidet til Støttegruppen er likemannstøtte. Dette kommer til uttrykk gjennom å skape arenaer for samhandling, Relevant informasjon til medlemmene og at styret er tilgjengelig for og i dialog med enkeltmedlemmer. Støttegruppen ivaretar og fremmer interessene til overlevende, etterlatte, pårørende og andre berørte i ettertid av bombingen av regjeringskvartalet og massakeren på Utøya 22.juli 2011

Medlemskap

Alle overlevende, etterlatte, pårørende, og andre berørte i forbindelse med de overnevnte hendelsene den 22.juli 2011 kan være medlem av støttegruppen. Mange har behov for et sosialt felleskap med personer som forstår mer av hvordan hendelsene 22.juli 2011 setter spor. Sorg tar tid og er hardt arbeid. Medlemskap i støttegruppen er gratis og ved innmelding blir du automatisk innmeldt i Den Nasjonal Støttegruppen. Støttegruppen i Hordaland har egen facbookgruppe og informerer også via e-post om aktuelle saker og arrangement. Støttegruppen i Hordaland arrangerer også ulike felles samlinger av for medlemmene.

Innmelding

Ønsker du å melde deg inn i støttegruppen i Hordaland kan du trykke her

Styret i Hordaland

Styret i Hordaland ble valgt på årsmøte 26. mars 2023

Leder: Svein Idar Dale, Tlf: 99 71 51 36
Nestleder: Jonny Bjorheim
Økonomiansvarlig: Bjarte Hodnekvam
Referent: Kurt Pettersen
Styremedlem: Ruben Håvik

Varamedlem: Ragnar Eikeland
Varamedlem: Dag Andrè Andersen
Varamedelm: Gunnhild Hodnekvam

E-post til styret: